Warning: Undefined array key "id" in /mnt/web403/b1/02/59816302/htdocs/scarbomusica/include/pi6.php on line 295 Scarbo Musica
Welkom
Geluidsfragmenten
Vleugel te huur concert
Links
Muziek op feesten
Piano voor studie
GeenPagina34
Contact

   

Voor concerten op locatie kan Scarbomusica een vleugel en een piano verhuren per dag inclusief transport retour en stemmen.

 

 

 

 

Yamaha U1 piano (121 hoog)

350 euro per dag

 

 

Steinway B 210 cm

650 euro per dag

  

U kan de vleugel uitproberen als u wil, maak een afspraak via info@scarbomusica.nl

Wij kunnen een Steinway vleugel B 210  uit 1971 verhuren. Deze vleugel is geschikt voor solo-concerten of pianoconcerten met een orkest. Het mechaniek van deze vleugel is onlangs geheel gereviseerd (toetsgewicht op 51 g)  en de bassnaren zijn vernieuwd. Ook de demperinvoering is kortgeleden vernieuwd.

Piano te huur:  Wij hebben een zwarte Yamaha U1 (hoogte 121 cm) Deze piano is geschikt voor huisconcerten, achtergrond- muziek op feesten of kleine besloten gelegenheden (zoals begravenissen, recepties) geschikt. Deze kost 350 per dag.

Het instrument moet met zorg behandeld worden door de huurder. Deze moet er op toezien dat er geen voorwerpen of bekertjes drank op de vleugel geplaatst wordt en dat de vleugel niet door anderen verplaatst wordt. (over drempels bv). Ook is er een risico dat de vloer beschadigd raakt bij zelf verplaatsten. Eventueel kunnen onderzetwielen bijgeleverd worden.

Bij verhuur van de vleugels en piano per dag zijn de transportkosten en een stembeurt vooraf inclusief. Ook wordt een pianobank bijgeleverd. De afstand van het vervoer is tot 35 km vanaf Hilversum inclusief daarboven een meerprijs van 25 c per km en 35 euro per uur. Lichte assistentie van 1 persoon op locatie gewenst. Tegen meerprijs kan onze eigen assistent meekomen. Kleine hoogteverschillen (1-4 treden) zijn te overbruggen maar daarbij zijn enkele assistenten nodig.

 

 

 

Dit is een zelf-onderhoudbare site van gso-nl.com Privacybeleid NL © Scarbo Musica