Welkom
Geluidsfragmenten
Concertagenda
Concertorganisatie
Musici
Muzieklessen
Vleugel te huur concert
Pianotransport
Trio Arioso
Muzieklessen
koffieconcerten
Links
Muziek op feesten
Reserveer/bespreek
Contact
Texelse Concertserie
De Engel Concertserie

Als u wilt reserveren vul dan de gevraagde informatie in.  Let op dat  de datum en tijd van het concert en het aantal plaatsen juist is,  daarna  de ''VERZEND'' knop indrukken. U krijgt dan een bevestiging opgestuurd per mail.

Bij reserveringen krijgt u geen kaarten toegestuurd, wij houden alleen (een) plaats(en) voor u vrij, mocht de zaal uitverkocht raken. De kaart(en) kunt u kopen als u minimaal een kwartier voor aanvang bij de zaal/kerk bent. NB. U kunt reserveren op de site tot 24 uur voor het concert. De kans is groot dat er daarna nog voldoende plaats is. Als de zaal uitverkocht is zullen wij dat in de agenda vermelden. Als u gereserveerd heeft maar toch niet wil komen stuur dan een bericht, dan kan iemand anders gebruik maken van uw plaats.

Bij reserveringen verstuurt deze site automatisch een bevestiging naar u.  Let op, deze bevestiging kan in uw spambox terechtkomen. Dus als u geen bevestiging heeft ontvangen, kijkt u a.u.b. even in uw spambox. U kunt dan ook een mailtje sturen naar info@scarbomusica.nl 

Naam  *
Telefoonnr(s)  *
E-mailadres  *
Concert
Aantal kaarten
  Wenst musici in te huren
Wil gebruik maken van Scarbo Musica
Uw bericht
 

Vergeet u niet de datum, tijd en het aantal plaatsen aan te klikken 

 


 

 

Dit is een zelf-onderhoudbare site van gso-nl.com Privacybeleid NL © Scarbo Musica